Skeid tok seieren

Tom Nordlies Skeid vant 1-0 på Stadion.

Førsteomgangen var lenge en lang stillingskrig. Skeid forflyttet seg fint, samtidig som Sarpsborg 08 trøblet med å få fart nok i kula.

Kampens første reelle mulighet kom først da lystavlen skulle vise 0-1.

Skeid tok ledelsen 39 minutter ut i kampen da Hassan Mohamed Yusuf var først på en "murretur". Thorshov-laget fikk indirekte frispark etter at Kjetil Haug plukket opp et tilbakespill fra Nikola Tkalcic. Gjestenes første forsøk endte i muren, men kula trillet ut til nevnte Yusuf som dunket læret opp i nettaket.

Gjestene var i dytten i denne perioden av kampen og var nære å doble ledelsen like etter da Mustafa Hassan Ahmad ble spilt fri på en god overgang. Alene med Haug avsluttet kantspilleren utenfor.

Etter sidebytte var det Sarpsborg 08 som sto for det meste av spillet, dog uten å skape de helt store sjansene.

Skeid vant treningskampen 1-0. Vi takker Oslo-laget for fin matching i oppkjøringen og ønsker lykke til med sesongen i Postnord-divisjonen.