Thomassen: - Et stolt og stort øyeblikk

Det er dags! For første gang siden 1970 trilles det torsdag Europa-fotball på Stadion.

Annonse:

- Det er stort. Dette er et stolt øyeblikk for spillerne og klubben. Og kanskje litt ekstra for oss som er fra byen. Vi har spilt barnefotball nede på løkka her, sier Thomassen og peker ned på treningsmatta bak den nye Infotjenester-tribunen.


- Da var det dugg i teppet og lys - Champions League-stemning. Det er ikke Champions League-kvalik ennå, men dette blir en veldig god erfaring for oss, fortsetter kapteinen.

Håper mange kommer i kveldssola

Til oppgjøret mot ÍBV Vestmannaeyjar håper derfor Thomassen at flest mulig tar turen.

- Jeg har full respekt for at folk har ferie og er bortreist, men er du hjemme, så er det jo ikke sånn at det kun er på torsdag det er godt vær. Det har vært to måneder med sol og meldt knallbra framover, så jeg håper noen kan sette av kvelden for å støtte oss. Vi setter utrolig stor pris på det og alle vet hvor viktig det er, sier han.

Hyller frivilligheten

De siste dagene har klubben, godt hjulpet av kommunen, Fosby, ansatte og frivillige, jobbet med å ferdigstille Sarpsborg stadion (se video i bunn av artikkelen). Thomassen synes arenaen begynner å bli flott.

- Det er en fantastisk gjeng som stiller opp og hjelper oss med en del usynlige ting i hverdagen. Det er tommel opp, sier han.

Sarpsborg 08 leder 4-0 fra det første oppgjøret på Vestmannaeyjar. Thomassen forsikrer dog om at det blir full fres også på torsdag.

- Vi har nullstilt oss. Den kampen er historie. Vi har et godt utgangspunkt, men denne kampen starter på 0-0. Vi skal ikke ri på noe som helst. Det er ikke akkurat noen kasteball. Vi går for å vinne, sier han.

Annonse fra Eliteserien: