08-trio klar for G16-landslaget

Adhurim Mjekiqi, Emir Derviskadic og Markus Welinder la søndag inn en ekstraøkt før den kommende G16-landslagssamlingen.

Annonse:

- Jeg ønsker å forbli førstevalget og ta en enda viktigere rolle for laget etter denne samlingen ved å prestere, sier Adhurim Mjekiqi.

Backen, som kan bekle begge sider, har notert seg for en rekke aldersbestemte landslagskamper. Nå er ambisjonen å gjøre det såpass bra at det også legges merke til på seniornivå i Sarpsborg 08.

Tar store steg

- Jeg føler at jeg har hatt bra utvikling de siste månedene og målet er å få proffkontrakt. Jeg ønsker å være en del i a-troppen, sier han.

En av spillerne som har fått proffkontrakt, er Emir Derviskadic. Sparta-gutten har tidligere uttalt at han vil spille seg inn på a-laget til Sarpsborg 08 og en debut i Eliteserien. Også på G16-landslaget håper han å gjøre sine saker bra.

-  Jeg ønsker å være med under alle opphold på landslaget, og hjelpe laget til EM som er vårt fokus og mål på landslaget.

Håper på a-lagstrening

Midtstopper Markus Welinder har blitt tatt opp på juniorlaget. Der føler han nye steg har blitt tatt.

- Utviklingen min i Sarpsborg har vært veldig bra. Målet mitt i Sarpsborg er å trene med a-laget om ikke altfor lenge og en dag spille kamper med a-laget. På landslagssamlingen vil jeg prestere på mitt høyeste nivå og få lov til å være med videre på neste samlinger.

Landslagssamlingen er uten internasjonal motstand pga. korona. Vi ønsker spillerne lykke til.

Annonse fra Eliteserien: