G19 med avansement i cupen!

Det ble en nervepirrende kamp som endte i avansement for G19 torsdag kveld.

Andre Bergdølmo og hans trenerteam sa tydelig ifra at de ønsket å gå videre i cupen, noe de også gjorde torsdag kveld.

Fra å ha møtt Kvik Halden, Borgen og Sandefjord i de tidligere rundene møtte nå G19 laget et godt Mjøndalen lag. Sarpingene gikk likevel ut med et mål om å kontrollere kamepn, og hadde et godt grep om kampen de første 25 minuttene før motstanderene kom mer inn i banespillet. Det første målet skulle også komme til hjemmelaget i den gode perioden. Etter et innlegg fra Løkker Johannesen ventet Boubacar Konte tålmodig på ballen på bakerste og banket inn 1-0 i nærmeste hjørnet etter 18 minutter.

Mjøndalen skulle også vise sine offensive kvaliteter på en corner, hvor Isak Heen Berge mesterlig redder ballen på streken i slutten av første omgang. Bortelaget fortsatte å ha mye ball uten å skape nevneverdig store muligheter. Utligningen kom likevel etter 70 minutter spilt hvor det er en heading som smyger seg inn ved lengste stolpe.

Begge lagene ønsket tydelig å vinne denne matchen, og den skulle også ende med hjemmeseier. Uret visste 92 minutter da William Sundby Lunde plukket opp en løs ball og driblet både to og tre forsvarsspillere før han satt ballen kontant bak Mjøndalens keeper. Dermed kunne juniorlaget minuttet senere juble høylytt etter at dommeren blåste av kampen.

Sarpsborg 08 G19 er derfor videre i årets NMG19 og kvartfinale venter!