G19 videre i cupen!

G19 tok seg videre i cupen torsdag kveld borte mot Sandefjord.

Etter seier mot Borgen i forrige runde trakk Sarpsborg 08 et Sandefjord på bortebane.

Sarpsborg 08 startet godt og tok kjapt tak om kampen. Etter kun 9 minutter tok bortelaget ledelsen etter flott pasningspill hvor Ismael Coulibaly skulle score dagens første. Sarpingene presset på videre og fikk flere store sjanser, men neste mål skulle komme fra Christian Løkker etter et strålende forarbeid av Boubacar Konte. Dermed gikk lagene til pause på 0-2.

Andre omgang ble et eneste stort Sarpsborg-kjør hvor mulighetene kom i fleng. Boubacar Konte fikk sin scoring etter 56 minutter hvor han satt ballen kontrollert til høyre bak for keeperen. Få minutter senere skulle Christian Løkker sette inn 0-4 etter en kontring. Bortelaget fortsatte å vinne ballen høyt og Ismael fikk et frispark høyt i banen, som han tok selv og like så godt satte i mål til 0-5.

- Vi er solide defensivt, spesielt i høyt press og en kamp hvor alle spillerne leverer på et høyt nivå, forteller trener Andre Bergdølmo.

Juniorlaget har cupen som en viktig prioritering, og laget ønsker å gå så langt som mulig.

- NM er viktig for oss. Det er alltid morsomt å kjempe om pokaler og det ønsker også vi å gjøre. Vi skal gjøre så godt vi kan for å nå så langt som mulig, avslutter trener Bergdølmo.