Juniorlaget med 4-0 seier

Kontrollert seier over Stabæk hjemme for juniorlaget

Sarpsborg 08 tok imot Stabæk torsdag kveld på Sarpsborg Stadion. Sarpingene tok tak i første omgang og fikk straffe etter 4.minutter hvor Midtgård ble felt og Kasander Getz satte sikkert inn 1-0. Noen minutter senere skaffet debutanten Jesper Wichstrøm straffe som også ble satt i mål. Før pause skulle også tredje scoringen for de blåhvite komme da Ron Quranolli headet inn en corner på første stolpe.

I andre omgang prøvde sarpingene å ta tak i kampen ved å flytte beina hurtig, men Stabæk hadde mesteparten av ballbesittelsen. Derfor kontret like så godt et godt forsvarende 08-lag inn 4-0 ved Christian Løkker Johannesen som også skulle bli kampens siste mål.

- Jeg er veldig fornøyd med kampen sett under ett. Vi forsvarer oss godt, og viser bra tendenser i det offensive spillet vårt. Det er mye positivt å ta med seg videre. Spesielt gledelig er det at Jesper Wichstrøm presterer godt i sin debut, det gror godt i Sarpsborg, forteller trener Andre Bergdølmo.

Sarpsborg 08 G19 ligger derfor på en andreplass i interkrets. Neste kamp for juniorlaget er borte mot Sandefjord den 27.06 i NM G19.