Rekruttlaget med seier i serieåpningen

Rekruttlaget med seier i Norsk Tipping - ligaen

Sarpsborg 08 sine rekrutter som rykket opp fra Amedia ligaen i fjor visste at det ventet en tøff oppgave mot Lørenskog i serieåpningen mandag.

Likevel tok Sarpsborg 08 ledelsen med Sheldon Bateu etter 20 minutter på en heading etter et strålende innlegg fra Kristoffer Larsen. Larsen skulle bli toneavgivende i denne matchen og satt inn 2-0 etter et straffespark. Senere i omgangen fikk Lørenskog et rødt kort ved Marius Andresen. Samtidig som at Pablo Arboine fikk et rødt kort reduserte Riki Alba gjestene som gjorde at det stod 2-1 til pause.

Andre omgang skulle ikke bli mindre spennende og Riki Alba utliknet igjen for gjestene til 2-2. Etter 70 minutter spilt tok Lørenskog ledelsen med Michael Singh, men bare ti minutter senere skulle hjemmelaget våkne. Wilmer Azofeifa scorte på en fin heading etter et fint innlegg fra Johan Olstad. I det 90 minutt skulle vinnermålet komme da Anwar Elyounossi satte inn 4-3 på bakerste stolpe etter et innlegg.

Neste kamp er borte mot Kråkerøy den 23.04, mens neste hjemmekamp er 29.04 mot Stabæk 2 på Sarpsborg Stadion.