Slo FFK på straffer i NM

Sarpsborg 08 er videre til kvartfinalen i G19-NM.

Det ble en høydramatisk kamp i Fredrikstad da de to lokalrivalene barket sammen.

Hjemmelaget tok ledelsen allerede etter ti minutter da Stian Bendvold satte ballen i nettet. 1-0-resultatet sto seg omgangen ut, tross flere gode sjanser for hjemmelaget.

Etter en god FFK-start på andreomgangen, der Leander Øy vartet opp med et par flott redninger, ble de siste 30 minuttene en real tålmodighetsprøve for de blåhvite sarpingene, men med fem minutter igjen å spille av ordinær tid var Oskar Waagan Wisth frampå og utlignet til 1-1. Spissen kom seg fri foran mål og spaserte innlegget til Sander Pettersen i mål.

Ekstraomgangene ble nervepirrende. Sarpsborg 08 presset mest, men det hele måtte avgjøres på straffespark. Jesper Wichstrøm Johansen fikk æren av å avslutte NM-kampen med å blåse ballen opp i krysset bak FFKs keeper til ellevill jubel blant de blåhvite.