Storseier mot Kråkerøy

5-1-seier på Stadion.

Juniorlaget er i full oppkjøring mot seriestart 4. september og spilte derfor treningskamp mot Kråkerøy hjemme på Sarpsborg stadion. Holtan og Grønn hadde plukket ut et meget ungt lag til dagens lokaloppgjør. Hele 6 guttespillere var med da de blåhvite vant uanstrengt 5-1.

Sarpsborg gikk opp i ledelsen allerede etter 3 minutter ved Olliver Midtgård. Ikke lenge etterpå økte samme mannen til 2-0. Spillet fikk aldri satt seg helt og en del klabb og babb endte i selvmål. Kråkerøy øynet kanskje et håp og ga skikkelig gass i slutten av første omgang. Det var kanskje det som skulle til for at hjemmelaget skjerpet seg og la på til 3-1 før pause ved Fredrik Arni Bjørgulfsen.

I andre omgang fikk vi se et meget ungt og lovende 08-lag entre banen da trenerteamet satte innpå alle guttelagsspillerne etter pause. Unggutta takket for sjansen og spilte til tider veldig bra fotball. Andre omgang var langt mer spennende og underholdende. Endre Bergsaker puttet 2 fine mål og kampen endte med komfortabel 5-1-seier.