Storseier mot Moss

Christian Løkker Johannessen (bildet) scoret et fantastisk mål da Sarpsborg 08 radet opp flere kremscoringer i storeseieren mot Moss.

Annonse:

- Det var en god kamp der vi scorer alle målene. Vi vant 7-1 og startet kampen med et skikkelig selvmål, sier André Bergdølmo.

Etter sjokkstarten der Moss scoret 1-0 etter flere pasninger innad Sarpsborg 08 på rad - og til slutt i eget ned - reiste Sarpsborg 08 seg fint og gikk til pause på stillingen 2-1. 

Fra 2. omgang handlet alt om Sarpsborg 08.

- Vi var gode i alle spillets faser. Alle var gode samtidig, så det var en skikkelig god lagprestasjon. Vi scoret også noen fantastiske mål, sier trener Bergdølmo.

Sarpsborg 08 står med 9 av 15 mulige poeng i G19 Viken.

- Det har vært en rar sesong. Jeg tror både vi trenerne og spillerne har savnet den skikkelige konkurransen. Det er jo det som er eksamen for å se om vi har utviklet oss eller ikke. Vi har hatt gode treningskamper og har, sett bort fra et par arbeidsuhell, spilt bra i serien. Med ni poeng etter fem kamper henger med der oppe. 

William Sundby Lunde (2) Oliver Askland, Emir Derviskadic, Christian Løkker Johannessen, Ibrahim Karouni og Daniel Dunlop scoret målene for Sarpsborg 08.

Annonse fra Eliteserien: