Tap i siste seriekamp

Sarpsborg 08s juniorlag fikk det tøft på Hamar.

Med seier sist kamp ble Sarpsborg 08 G19 klar for nok en sesong i Interkrets, og hadde dermed ikke mye å spille for i den siste kampen for sesongen. Ham-Kam måtte helst vinne for å unngå nedrykk, og kampen gjenspeilet tabellsituasjonen når det kom til hvem som ville det mest på Briskeby Stadion.

Ham-Kam gikk tidlig opp i ledelsen etter kun 45 sekunder spilt. Hjemmelaget dominerte kampen fra start til slutt, og gikk opp til 2-0 i det 17. minutt. Marius Aamodt Eriksen ga de blåhvite håp da han etter 33 minutter spilt dro seg innover fra venstrekanten og satte inn reduseringen. Dessverre for bortelaget scoret Ham-Kam på straffe like etter, og lufta gikk ut av Sarpsborg 08. En meget god omgang av keeper Simen Vidtun Nilsen holdt Sarpsborg 08 inne i kampen ved stillingen 3-1.

Etter sidebytte fortsatte Ham-Kam der de slapp. 2 minutter etter hvilen satt den nok en gang for hjemmelaget, og Ham-Kam ga seg ikke der. Da dommer Johan William Grundt blåste av kampen var stillingen 6-1. På en dag hvor lite stemte offensivt for Sarpsborg 08, stod forsvaret bra til tross for sluttresultatet.

Sarpsborg 08 G19 endte på en 4. plass i Interkrets, hvor en litt svak vårsesong hindret de i å kjempe om førsteplassen.

Her kan du se liveoppdateringen som elever ved Skjeberg Folkehøyskole stod for.