Uavgjort i første kamp etter sommerpausen

Sarpsborg 08 G19 møtte Follo på fredagskvelden etter sommerpausen.

Follo som stod med 0 poeng før dagens kamp, ble en hardere nøtt å knekke enn forventet for juniorlaget. Bortelaget gikk ut med stor selvtillit om å ha en ballbesittende spillestill, noe som til dels fungerte. Hjemmelaget sleit derimot med å vinne ballen høyt nok i banen og skapte lite. Etter 20 minutter skulle Follo også ta ledelsen etter et godt langskudd. De resterende 25 minuttene fortsatte i samme spor og lagene gikk til pause på 0-1 til Follo.

Det ble gjort flere bytter i pausen fra Sarpsborg 08 som endret litt på kampbildet. Bortelaget virket sliten i andre del av andreomgang og Christian Løkker hadde ferdighetene til å utnytte nettopp det. Kantspilleren satte inn utligningen 1-1 etter å ha driblet to spillere og plassere ballen iskaldt i mål alene med keeper. Hjemmelaget presset på for en scoring til, men det ville seg ikke for juniorlaget.

Neste kamp for juniorlaget er i NMG19 hjemme mot Mjøndalen neste torsdag.