Ute av NM etter tap i kvartfinalen

Et effektivt og godt Grorud-lag vant på Stadion.

Annonse:

Sarpsborg 08 er ute av NM etter å ha tapt 4-2 mot Grorud på Stadion. Gjestene fra Oslo har slått ut flere gode lag på veien og tok seg også forbi de blåhvite fra Olavs by.

- Jeg synes vi er klart best i banespillet fram til Grorud tar ledelsen. De utnytter en feil og dobler like etter. Da blir det et jag uten at vi klarer å skape det helt store, sier André Bergdølmo.

Kampens første, store sjanse var det Jesper Wichstrøm Johansen som kom til. Et skudd fra distanse ble reddet av keeper som slo ballen via tverrligger og over. I stedet for sarpeledelse, var det altså Grorud som skulle ta ledelsen.

- 0-1-målet kommer på et straffespark, mens de få minutter senere utnytter en grov feil hos oss og dobler ledelsen, forklarer G19-trener Bergdølmo.

0-2 sto seg til pause, men ikke mange minuttene etter sidebytte økte gjestene på ny etter en god overgang.

- Vi kommer ikke til det helt store etter pause og skaper for lite i dag ut fra banespillet. Det er vår egen skyld, sier Bergdølmo.

Grorud økte senere til 4-0 før Haliti og Lundmark reduserte i det 83. og 90. minutt for Sarpsborg 08.

- Grorud er mer effektive enn oss og er det beste laget for dagen. Det var en fin realitetssjekk for oss, sier Bergdølmo, som tross kvartfinaletapet syns laget hans har prestert godt i år.

- Det er kvartfinale for andre året på rad med stort sett bare Østfold-gutter. Det er en OK prestajon, men higer selvsagt alltid etter å komme lenger. I interkretsserien er vi helt i toppen, så vi skal bare jobbe på for å bli enda bedre.

Annonse fra Eliteserien: