Årets første trepoenger i boks

Sarpsborg 08 seiret mot Lillehammer på Stadion.

Etter 0-0 ved pause, var Sarpsborg 08 effektive og gode gjennom en timinuttersperiode etter pause. Scoringer av Florentina Kuqi, Mia Voltersvik og Julie Stafne Gustad sikret sarpingene en 3-0-ledelse før 65 minutter var spilt.

- Seier var det viktigste. Jeg er veldig fornøyd med tre poeng. Samtidig gjør Lillehammer en kjempeinnsats. De kjemper med nebb og klør og står på hele veien, sier Leif Tsolis til SA etter kampen.

For Lillehammer lot seg ikke ryste. Gjestene reduserte to ganger og sørget for en spennende avslutning på kampen.

- Vi spiller ingen god kamp, og prestasjonen er jo svak. Det er vi alle enige om. Både 1. og 2. omgang er langt under der vi har vært i det siste, sier Tsolis.

Damene dro seieren og tre poeng i havn. Nå venter Fredrikstad 11. mai. En kamp det mobiliseres til med tanke på publikum.

- Det blir gøy. Det er jo første gang vi møter dem, så vi skal trøkke til der, sier Julie Arnesen til SA.