Damelaget ble nummer åtte

Sarpsborg 08 avsluttet sesongen mot Høybråten/Stovner.

Etter en fin rekke med seirer mot Fjellhamar, Hallingdal og Fart II, fikk Sarpsborg 08-damene en litt kjedelig avslutning på sesongen med tap mot Frigg, Øvrevoll Hosle og senest mot Høybråten/Stovner i sesongens siste kamp.

Oppgjøret på Stadion var jevnspilt før pause, der gjestene fikk tre gode muligheter. Den ene etter å ha løpt seg fri i bakrom, den andre på en dødball, den tredje alene med keeper. Ved samtlige anledninger fikk gode Barlund-involveringer hindret scoring.

Etter 0-0 ved pause, var det likevel ikke ufortjent at gjestene tok ledelsen på et straffespark knappe ti minutter ut i 2. omgang. Dorte Kvilten var sikker fra ellevemetersmerket.

Høybråten/Stovner doblet ledelsen ved Naima Mohamed Nassir i det 67. minutt da hun kom seg fri i 16-meteren og bredsidet sikkert kula i nettet.

Sarpsborg 08 endte med det på 8. plass i 2. divisjon. Mike Speights jenter tok 28 poeng på 22 kamper.