Damelaget tapte mot Odd

Det ble tap i pre kvalifiseringen onsdag kveld borte mot Odd Kvinner

Onsdag kveld møtte Sarpsborg 08s damelag Odd Kvinner til den andre og avgjørende kampen om videre kvalifiseringsspill om en plass i 1. Divisjon.

Odd skulle ta styringen de første 45 minuttene og fikk scoringer etter både 10 og 14 minutter. Sarpsborg 08 damene ble svært lave og kom heller ikke til noen store sjanser. Men til tross for at damene lot seg presse i store deler av første omgang, så det noe bedre ut mot slutten av omgangen.

I andre omgang skal Sarpsborg 08 ta mer tak i kampen og selv om de helt store sjansene uteble og det isteden var Odd som fikk disse. Men på tampen av omgangen skulle de allikevel komme og når man til slutt nådde overtiden skulle Julie Stafne sette reduseringen og dermed ender kampen 2-1 og dermed er Sarpsborg 08s damelag ute av kvalifiseringen.

Sesongen til damelaget er dermed over for denne gang og det blir spill i 2. Divisjon også i 2022 hvor seriegullet skal forsvares!