Damene åpnet med seier i 2. Divisjon

Søndag ble 2. divisjon sparket i gang og damelaget gjestet Gjelleråsen borte til første serierunde.

Annonse:

Det var Julie Stafne som skulle åpne mål kontoen først. Det tok ikke mer enn 30 sekunder fra kampen ble satt i gang til Stafne sendte damene i ledelsen.  Derfra tok Sarpsborg 08 tak i kampen og det var kun i få perioder at Gjelleråsen fikk prøve seg og dermed holdt ledelsen inn helt til pause.

Curteis scorer i debuten

I andre omgang fortsetter trenden og det er Sarpsborg 08 som styrer kampen, til tross så kommer Gjelleråsen til noen flere små sjanser enn hva de gjorde i første omgang, men det skulle aldri bli noen fare. Etter litt over timen spilt løper Julia Arnesen inn i 16 meter og blir felt av en motspiller og dermed straffe til Sarpsborg 08. Andrea Ungar Jensen tar straffen og setter den sikkert i nettet.

En annen som også noterte seg for målpoeng var Emily Curteis som endelig fikk sin debut for Sarpsborg 08s damelag. En debut hun har ventet på siden i fjor høst. Etter å ha levert en god kamp så avsluttet hun det hele med en scoring mot slutten av kampen. Etter den scoringen tok det heller ikke lang tid før Julie Stafne som til tider herjet med Gjelleråsen kronet en god kamp med en scoring fra midt på banen tre minutter før slutt. 

Sarpsborg 08s damelag vinner dermed kampen 0-4 borte mot Gjelleråsen i serieåpningen.

Bildene fra dagens seier:

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: