Damene knuste topplaget

Et opplagt og heltent Sarpsborg 08 spilte Hønefoss ut av Stadion-matta.

Kampen startet også med et brak. Allerede i kampens andre spilleminutt skulle Julie Stafne sende Sarpsborg 08 opp i ledelsen.

Stafne var for øvrig i fyr og flamme før sidebytte. Den kvikke og tekniske spissen kom tidlig til ytterligere to store sjanser før halvtimen var spilt - én av de resulterte i scoring.

Alene med keeper lobbet Sarpsborgs nummer 51 ballen elegant i nota til 2-0, et resultat som også holdt seg til pause.

Saken fortsetter etter bildene:

Kampens høydepunkt skulle vi imidlertid få først etter sidebytte. Flotte kombinasjoner mellom Julia Arnesen og kaptein Camilla Bønøgård gjorde sitt til at førstnevnte kom fri skrått foran mål. En fantastisk avslutning senere kunne speaker Morten Riise trykke inn kveldens tredje scoring på lystavla.

Det var gjestene fra Hønefoss som styrte det meste av spillet etter sidebyttet, men en god Anna Barlund og et solid forsvarspill fra de øvrige 08-jentene hindret en tidlig redusering.

I det 83. minutt skulle Julie Stafne få sitt velfortjente hattrick. Hun ble spilt flott fri i bakrom og var sikkerheten selv alene med keeper.

Sarpsborg 08 vant kampen fortjent 4-0. Vi gratulerer jentene med en flott gjennomført kamp.