Emil Halvorsen er J-17s hovedtrener

Emil Halvorsen kommer inn i Sarpsborg 08 etter ett opphold i Notodden FK hvor han har hatt hovedansvaret for G14 og G19/rekrutt. Nå er han altså klar for damene og J-17

Annonse:

Emil Halvorsen kommer inn i Sarpsborg 08 etter ett opphold i Notodden FK hvor han har hatt hovedansvaret for G14 og G19/rekrutt. I tillegg har han hatt hovedansvaret for akademiet. Han har også hatt soneansvar i øvre telemark i krets samt trener for Notodden VGS toppidrett. I disse dager studerer han master i idrettsvitenskap og bringer dermed med seg mye kompetanse inn J-17 laget han nå tar over i Sarpsborg 08.

Emil kommer til Sarpsborg 08 på bakgrunn av det er ett godt utviklingsmiljø samtidig som han ser det som en stor mulighet til å utvikle seg selv som trener.  Samtidig som han trekker frem at hovedtrener Leif Tsolis har tatt han godt imot og etter hvert blitt en viktig sparringspartner for Emil.

Skape godt utviklingsmiljø

Emil kommer til klubben og damene med en klar ambisjon om å utvikle spillere som er gode nok til å ta steget opp på A-laget til damene. Han ønsker også å utvikle jentefotballen i hele Østfold ved å skape ett godt utviklingsmiljø i Sarpsborg 08.

For å få til dette forventer også Emil at de har en god tilstedeværelse under økten og gir av seg selv.  Summen av dette gjør at vi skaper ett godt utviklingsmiljø forteller Emil.  Han legger også til at det forventes at spillerne tar eierskap til utviklingsmålene og planene som blir satt i fellesskap fremover.

Spilleren i fokus

Emil er en trener som setter spilleren og spillerutvikling i fokus. På et U17 lag ønsker vi at spillerne skal beherske flere deler av spillet, slik at de har opparbeidet seg en "verktøykasse" den dagen de får mulighet til å trene med a-lag eller lignende avslutter Emil.

Også i Sarpsborg 08 vil Emil ha ansvaret for jente akademiet slik han hadde i Notodden. Slik at både klubb og ikke minst jentene skal få god nytte av Emil sin kompetanse i årene som kommer.

Annonse fra Eliteserien: