Fersk norgesmester signerer for Sarpsborg 08

Isabel Gislerud Røhme har signert for Sarpsborg 08

Annonse:

Isabel Gislerud Røhme kommer til oss fra Kolbotn hvor hun har tilbragt de siste sesongene. For knappe to måneder siden var også jenta fra Ski med å vinner NM J16 for Kolbotn, det er med andre ord en fersk norgesmester vi nå signerer.

Dedikert, fotballsmart, tøff og læringsvillig er ord som beskriver Isabel godt, sier Thomas. Hun vil passe veldig godt inn i gruppen vi bygger på stadion nå. Skal vi utvikle oss videre som lag må vi ha spillere som tåler å trene mye og ønsker det, det vet jeg at vi får i Isabel.

Hun er en storvokst midtstopper som elsker å ha ballen, det er vi avhengig av om vi skal diktere ulike kampbilder. Vi får også en spiller som med sin fysiske dimensjon vil gi oss mer kraft i begge boksene.

Stallen tar form
Med Isabel på plass begynner vi å se konturene av en fullstendig stall. Vi har fortsatt en jobb å gjøre, det må være klart, men at vi nå er i en annen posisjon en tidligere er det ingen tvil om.

Vi skal ha på plass noen til, men det må være spillere som tilfører oss positivitet på og utenfor banen, samtidig som de her hver eneste dag for å bli bedre fotballspillere. Vi ser frem mot en ny treningsuke og nye bekjentskap! Takk til Kolbotn for en ryddig og god prosess.

Velkommen Isabel!

 

 

 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: