Florentina Kuqi forlenger med Sarpsborg 08

Florentina Kuqi har fått A-lagskontrakt med Sarpsborg 08 og blir dermed å finne i den blå/hvite drakta i årene som kommer

Annonse:

I fjor debuterte hun for Sarpsborg 08 i den alternative U20 serien, nå sikter Florentina seg inn på A-lags debut og 2. divisjon nå som hun har blitt belønnet for sitt harde arbeid med en plass i A-lags troppen.

Ekstra Stolt

Det er en svært stolt Florentina som forteller om hvorfor hun forlenger med Sarpsborg 08

-Det er dette jeg har jobbet for siden jeg kom til klubben i 2019. Hun forteller videre at det ikke bare har vært lett med en helse som har jobba litt imot. Men det var også dette som gjorde at hun virkelig bestemte seg for at dette skal hun få til. Helsen er i dag på bedringens vei opplyser Florentina.

-Derfor er jeg ekstra stolt av å ha fått en A-lagsplass i Sarpsborg 08s damelag

I tillegg handler det også om kravene som blir stilt til spillerne i klubben forteller hun videre.

-Sarpsborg 08 er den klubben som gir meg de krava jeg trenger for å bli en bra fotballspiller

I Florentina får damene en spiss som liker å holde på ballen og utfordre foran mål. Noe hun beviste forrige sesong med sine hele 9 mål hvor to av dem var hattrick, i den alternative U20 serien for de yngste spillerne. Hun ble også dermed delt toppscorer internt i klubben med Andrea Ungar Jensen.

Gleder seg til å ta steget

Hun ser for seg at sesongen skal handle om å rykke opp, men utdyper samtidig at hennes personlige mål er å finne tilbake til toppformen og å få sin første A-lags kamp.

Det godt over ett år siden damene spilte sin siste kamp på A-lagsnivå. Florentina velger å holde motet oppe og håper allikevel på sesong. Hun gleder seg stort til å kunne få ta steget opp til 2. divisjon og gleder seg til å kunne få debutere på A-laget.

-Det jeg ser mest frem til denne sesongen er å få prøvd å spille på ett så høyt nivå. Avslutter Kuqi som nå altså blir en del av A-laget til damene i tiden som kommer.

Annonse fra Eliteserien: