Florentina Kuqi fortsetter i Sarpsborg 08!

Florentina Kuqi har signert for 2024 sesongen!

Annonse:

Gjennom de siste ukene har det vært en god dialog med "Florri" om veien videre etter årets sesong - Ettersom sesongen ble som den ble, har det naturlig vært en prossess om å fortsette i den blåhvite drakta. Det er derfor utrolig godt at vi endelig er enige.

Vår nye hovedtrener Thomas Johnsen, er svær fornøyd med at Trosvik-jenta er klar for nye tak - Florri blir svært viktig i måten vi skal spille fotball på. Hun er en storvokst spiss med flere ekstreme ferdigheter som kan utvikles videre, om hun brukes på riktig måte. Bokskraft, avslutnings egenskaper og fysiske resurser, alt som skal til for å lykkes på et høyere nivå på sikt. Serverer vi henne riktige og hun er flink nok til å posisjonere seg, kan dette bli veldig moro.

 

 

Florentina selv har stor tro på de kommende sesongene - Jeg er overbevist om at jeg kan utvikle meg videre her, derfor velger jeg også å bli igjen i klubben. Det er en klar tanke bak hvordan trenerne ønsker å bruke meg, noe jeg har savnet de siste sesongene. For første gang på lenge kan jeg gå inn i en sesong med trygghet om hva trenerene ser og forventer av meg, det trigger meg veldig.
 

Vi gleder oss til en ny "start" sammen med Florentina og resten av spillergruppa i 2024!

 

 

Annonse fra Eliteserien: