Flott start på sesongoppkjøringen!

Den første uken har vært preget av toppkultur, treningskvalitet og mentalitet, der fokuset har vært bevisstgjøring på hva som kreves for å få mest mulig utvikling.

Annonse:

Vi innledet uken på mandag med et informasjonsmøte for A-laget, der vi i hovedsak la frem satsingsområdene for 2022. Vi oppsummerte 2021, la frem målsettinger på kort og lengre sikt. Tirsdag, onsdag og torsdag har vi trent med fokus på standardisere basisferdigheter og fysikk etter en lengre ferie.

Vi har vært ekstremt opptatt av toppkultur, treningskvalitet og mentalitet. Spillerne har respondert på en utmerket måte, og imponert oss veldig i oppstarten. Treningene har vært optimale med tanke på et individuelt utviklings fokus.

Uken ble avsluttet med en konkurranse mellom keepere og utespillere, og på bildet ser du vinnerne. Miriam og Kristine mottok en fantastisk og unik premie verdt store summer, som de vil få glede av i helgen.

Vi ser veldig frem til en ny treningsuke, der varmegradene slår i mot oss. En ny uke der vi fortsetter å levere på et skyhøyt nivå hva angår topp kultur, trenings kvalitet og mentalitet. Med andre ord, vise oss fra vår aller beste side på treningsfeltet, og som verdige 08- spillere og 08- trenere.

Annonse fra Eliteserien: