Før kampen mot Ull/Kisa

Lørdag klokka 13:00 tar Sarpsborg 08 i mot Ull/kisa til årets første treningskamp

Annonse:

Lørdag spiller damelaget årets første treningskamp. En kamp som egentlig skulle vært mot Ørn/Horten som dessverre måtte trekke seg på grunn av sykdom. Isteden stiller altså Ull/Kisa opp slik at vi får kamp. 

Vi har tidligere møtt Ull/Kisa flere ganger i seriespill og sist vi møttes stod det om seriegull da vi til slutt trakk det lengste strået etter en scoring i overtiden av Mia Marie Voltersvik. Det er dermed trolig ett svært godt kisa vi møter i morgen. 

Første kampen til Johnsen

Dette blir også den første kampen til vår nye hovedtrener Thomas Johnsen som Gelder seg svært mye til å endelig komme gang med kamper. Johnsen har nå hatt litt over en måned på seg til å bli både kjent med laget og jentene

- Kjempe imponert over innstillingen. Det er en veldig seriøs gruppe. De jobber 100% hver dag, så foreløpig ser det her veldig bra ut, sier Johnsen.

Videre forteller han at vi i morgen kan få se ett lag som tørr å ha ballen og ett offensivt lag som tør å slippe seg løs ute på banen. 

-Jeg håper vi får se ett intensivt høyt presspill, forteller Johnsen. 

Jobber på en helt annen måte

En annen som gleder seg til kamp er Guro Svendsen. Svendsen som kan fortelle at det har blitt en god trenings hverdag på stadion, noe hun og de andre jentene gleder seg til å få vist i kampen. 

Måten jentene jobber på nå har endret seg skal man tro midtbanespilleren:

- Vi jobber jo på en helt annen måte nå enn vi gjorde tidligere. Så jeg tror vi fremstår mer som ett kollektivt lag som drar i samme retning og som vet hva vi skal gjøre, sier hun. 

Videre legger ikke Svendsen skjul på at det er en tøff kamp som venter men at jentene er klare for seier! 

Se intervjuene med Thomas og Guro her:

 

Annonse fra Eliteserien: