Haartveit klar for Stabæk

Kaja Aasly Haarveit har gjort sine saker godt i Sarpsborg 08. Nå er hun belønnet med en kontrakt med Stabæk.

Annonse:

- Jeg har hatt en utrolig fin tid i Sarpsborg der jeg har fått være med en helt super gjeng! Jeg har alltid gledet meg til trening, da jeg har fått være med de herlige jentene nesten hver dag. Det har vært motiverende med sterk treningskultur og høy intensitet, som har gjort at hele laget har utviklet seg og blitt bedre sammen. Utviklingen jeg har fått fra da jeg kom i 2016 og frem til nå har vært stor, takket være trener og støtteapparat som har gitt meg tillit, sier hun.

Grunnet studier flytter Haarveit nå til hovedstaden. Etter en forespørsel om å kunne trene med Stabæk, endte det med kontrakt.

- Jeg ble tatt godt imot av både spillerne og trenerteamet. Jeg har ønsket å prøve meg på høyere nivå, og ble derfor veldig glad da de ga meg et tilbud. Fremover håper jeg å få være med på å spille Stabæk opp til toppserien igjen, sier hun.

Haartveit er en av de mest rutinerte i Sarpsborg 08s damelag. Nå håper og tror hun sine tidligere lagvenninner kan kjempe i toppen av 2. divisjon.

- Det hadde vært utrolig gøy hvis de klarte å nå målet om å rykke opp til 1. divisjon. Per i dag er det i stor grad en klubb for unge spillere, noe vi har opplevd i enkelte kamper der vi har kjent på mangel på rutine. Jeg håper Sarpsborg 08 kan fine måter der de også blir en attraktiv klubb for mer rutinerte spillere.

Annonse fra Eliteserien: