Hanna Jøers får A-lagskontrakt

15 år gamle Hanna Jøers har signert en A-lags kontrakt med Sarpsborg 08

Annonse:

Hanna kom fra Tune IL til Sarpsborg 08 allerede i 2020 og har vært en del av laget det siste året mens hun har spilt kamper for Trosvik på utlån. Dermed har debuten i den blå/hvite drakten latt vente på seg for den unge midtbanespilleren.

Hanna er den andre spilleren på bare 15 år som har signert for Sarpsborg 08 på under en uke. Sist uke signerte Maja Martinsen også en A-lagskontrakt med damene. Hanna og Maja går nå inn i en gruppe på 3-5 unge spillere som skal satses på og utvikles til toppspillere på i  A-laget i årene som kommer.

Elsker nye utfordringer

Hanna legger ikke skjul på at det er stort å få en A-lags kontrakt med Sarpsborg 08 og damelaget. Jeg bare gleder meg til å få trene med laget og nye utfordringer forteller Hanna.

Hanna mener selv om det er ett stort steg hun nå skal ta, så er hun allikevel sikker på at hun er klar for det. Jeg elsker den nye utfordringer forteller Hanna og legger til at hun med litt tid vil ta nivået veldig bra

Tøff og god med ballen i beina

 Først og fremst er Hanna en spiller som byr mye på seg selv, kan hun fortelle på spørsmål om hva slags spiller Sarpsborg 08 får i Hanna. Hun beskriver seg videre som en tøff og god med ball i beina samtidig som hun er flink til å snakke og kommunisere. Dette mener hun er viktige egenskaper hun som midtbanespiller skal besitte. Dette er en av mange ting hun har lært seg og utviklet seg på siden hun kom til Sarpsborg 08 for ett år siden.

Drømmer om opprykk

Når det kommer til 2. divisjon kvinner mener Hanna at damene har gode muligheter. Grunnlaget blir lagt med god og hard trening og legger til at alle må virkelig ville måtte nå langt. Jeg tenker at vi så absolutt har gode muligheter og en sjans til å vinne avdelingen forteller Hanna.

-Drømmen er jo opprykk, og jeg tenker at med hard trening og viljestyrke så har vi gode muligheter til å rykke opp allerede i år

Samtidig gleder Hanna til å endelig kunne spille fotball i den blå/hvite drakta og ser veldig frem i mot kampene som kommer.

Annonse fra Eliteserien: