Julie Stafne signerer for Sarpsborg 08!

I flere sesonger banket spissen inn mål for Sarpsborg 08, etter et år i Stabæk er hun klar for å skyte 08 damene til 1.divisjon.

Annonse:

Sarpsborg 08 damer har startet sesongen bra, og nå forsterker de med en Toppserie spiller fra Stabæk. Julie Stafne gikk i 2018 til Stabæk etter gode prestasjoner over tid. Sportssjef Rune hansen forteller at de har fulgt Julie siden hun forlot klubben og de nå er strålende fornøyd med å ha henne tilbake.

- Vi er veldig fornøyd med overgangen. Julie er en spiller som kan skape noe ut av ingenting og kan vippe flere kamper i vårt favør. Vi gleder oss enormt til å få henne tilbake i kamp og trening for oss, forteller sportssjef Rune Hansen. 

Selv med lite spilletid for Stabæk var det flere interesserte klubber på banen, men hun valgte omsider å signere for de blå-hvite. 

- Jeg er veldig glad for å være tilbake! Jeg har savnet jentene mye og det er fint å være tilbake hjemme. I tillegg har jeg jobbet bra med Mike Speight før, så jeg gleder meg veldig til å komme igang igjen, forteller en blid Julie Stafne. 

Julie Stafne vil være spilleklar den 4.juni og spiller derfor sin første kamp borte mot Frigg den 10.juni. Du kan se damelaget i aksjon til lørdag hjemme mot Ullensaker/Kisa kl.16:30. 

Annonse fra Eliteserien: