Knepent tap mot Sandefjord

Treningskampen mot Sandefjord endte 2-3 i sandefjords favør etter overtidsscoring

Sandefjord kom til Sarpsborg stadion som favoritter før treningskampen men fikk allikevel kamp inn til døra.

Mye av spillet foregikk på Sandefjords banehalvdel men til tross for det, så hadde vi i periodevis godt spill.

Første omgang bestod av masse cornere imot hjemmelaget som ryddet unna og fremstod solide på defensive cornere.

Det skulle allikevel ta en halvtime før gjestene fikk ballen i nettet takket være godt forsvarsspill.

Rett før pause utlignet Sarpsborg 08 ved en god enkelt prestasjon av Julia Charlotte Arnesen som sørget for at lagene gikk til pause med stillingen 1-1

Fem minutter ut i andre omgang tar vi ledelsen 2-1 da vi utnytter feil hos Sandefjord og får 2 mot 1 med keeper.  Ti minutter senere utligner Sandefjord.

Etter dette blir hjemmelaget stresset og Sandefjord får flere store muligheter men klarer allikevel ikke å sette den i nettet før overtid og kampen ender dermed 2-3 til Sandefjord.