Maja Martinsen slippes til Toppserien og Røa Fotball Elite

Etter flere gode samtaler med både Maja og Røa, har Sarpsborg 08 besluttet å terminere proffkontrakten slik at Maja får oppfylt drømmen sin om Toppseriespill.

Annonse:

Selv om kontrakten hadde en varighet ut 2024 er det viktig for oss som klubb at vi slipper jentene når tiden er riktig, nå var tiden riktig.

Maja har de fire siste årene utviklet seg både som spiller og menneske, hun har kvaliteter som umiddelbart vil prege en Toppserieklubb som Røa og vi har stor tro på at jenta fra Fredrikstad skal spille seg inn i hjertene til sin nye klubb. Vi ønsker å takke Maja for innsatsen i Sarpsborg 08 og ønsker henne masse lykke til i sin ny tilværelse.

Jentene kan bli gode, også i Sarpsborg.

Denne overgangen vitner om at man ikke må til Oslo tidlig for å bli Toppseriespiller, ikke minst at vi slipper jentene til det beste for deres utvikling. Maja har gått alle gradene i Østfold, lagt ned utallige timer på egenhånd og hatt mange mennesker rundt seg som har gjort dette mulig. Signalene dette sender til de yngre jentene som spiller fotball er også viktig, slik at flere jenter fortsetter å leve ut fotballdrømmen sin her i Østfold . Med dagens satsing rundt vårt A-lag er vi krystallklare på at det blir flere slike overganger i årene som kommer. Vi er kanskje ikke i landets øverste divisjon, men vi skal være en av landets absolutt beste utviklingsmiljøer på kvinnesiden - I tett samarbeid med klubbene rundt oss!

Tusen takk for innsatsen Maja!

Annonse fra Eliteserien: