Maja Vender hjem til Sarpsborg 08!

Maja Martinsen har valgt å komme tilbake til Sarpsborg 08 etter ett opphold i Røa og Toppserien

Annonse:

Tidligere i vinter valgte vi å slippe Maja til Toppserieklubben Røa, noen måneder senere tar hun et voksent valg og kommer hjem.

- Pendlingen har tatt mye tid, noe som ikke har vært optimalt med tanke på energi til trening og kamper. Kombinerer du dette med at jeg har fulgt med utviklingen i Sarpsborg og savnet jentene, så ble valget til slutt enkelt. Jeg ønsker å ta del i den satsingen nå klubben legger til rette for. Thomas kjenner mine styrker og vet hvordan han skal bruke dem, jeg gleder meg veldig til å jobbe tetter med han som trener.

Thomas er fornøyd med å få på plass Maja i troppen

- Denne signeringen lever vi lenge på, det sier litt om hva vi er i ferd med å bygge opp her, Maja hadde aldri kommet hjem om hun ikke hadde en oppriktig tro på prosjektet vårt.

I Maja får vi en kraftpakke som kan være med å avgjøre kamper i begge ender av banen. Hun krever mye av seg selv og de rundt seg, noe som vil være med å løfte oss som gruppe. De siste årene i Sarpsborg 08 har hun blitt flyttet rundt i alle mulige posisjoner, det skal hun ikke nå. Vi skal skolere Maja i den posisjonen hun er best og utvikle henne der etter. Selv om Maja nå går fra en klubb i Toppserien, så er jeg såpass arrogant at jeg mener hun ikke tar noe steg ned, vi legger listen høyt i vår hverdag og skal fortsette å gjøre dette

God dialog med Røa

I vinter hadde vi en god dialog med Røa når Maja valgte å dra, den gode dialogen har fortsatt. På relativt kort tid har de ordnet papirer og lignende, slik vi fikk henne klar i tide til serieåpningen. Vi takker Røa for gode prosesser begge veier.

Maja melder seg klar til kampen mot Ham-Kam - Ønsker Thomas å bruke meg, så er jeg 100% klar til å gi alt.

 

Velkommen hjem Maja!

Annonse fra Eliteserien: