Molstadkroken signerer for Sarpsborg 08

Molstadkroken signerer for Sarpsborg 08 og kommer med 109 mål på 109 kamper for Eika Krapfoss

Annonse:

Linnea kommer til oss fra Eika Krapfoss, hvor hun de siste årene har bøttet inn mål i de lokale seriene. 109 mål på 109 kamper sier sitt om hvilke ferdigheter jenta fra Svinndal har og hvilke egenskaper hun besitter fremfor mål. Her vet vi veldig godt hva vi henter.

Det er en spiller som har stor X-faktor fremfor mål, hun er sterk i boksen og vil gi oss flere strenger å spille på. Linnea tar nå et steg opp fra sin hverdag i Eika, noe vi tror er helt nødvendig om hun skal ta ytterlige steg i sin fotballkarriere.

Når hun nå kommer til Sarpsborg 08 vil hun få en profesjonell hverdag hvor både trenere og lagvenninne kan stille de riktige kravene til henne som gjør at hun kan utvikle seg videre.

Thomas er veldig fornøyd med sin nye signering

-Dette blir moro, både for oss og Linnea. Det finnes utvilsomt et stort potensial i denne spilleren, men hun må ha en annen treningshverdag om hun skal oppfylle noen av drømmene sine som fotballspiller.Vi tror at denne overgangen vil passe som hånd i hanske og jeg gleder med utrolig mye til å jobbe med Linnea i tiden fremover!

Vi ønsker å takker Eika Krapfoss for en god dialog rundt Linnea.

Velkommen til Sarpsborg 08!

Annonse fra Eliteserien: