Ny utviklende treningsuke for 08 Damer!

Uke 2 av oppkjøringen er over

Annonse:

Det mentale fokuset har vært bevisstgjøring på hva som kreves for å få mest mulig utvikling. Det handler om innarbeidelse av personlige holdninger og innstillinger knyttet opp mot topp kultur og trenings kvalitet.

Vi ønsker å bevisstgjøre spillerne på hva som er forskjellen på en middels god fotball økt, og det å gjennomføre fotball økter av høy kvalitet. Vi er opptatt av å skape utvikling og oppnå resultater på enkeltspillere og lag. For og lykkes med det er gruppas forståelse for topp kultur og trenings kvalitet selve nøkkelen.

Vi ønsker å bli et lag der enkeltspillere tar steg i riktig retning hver dag, og der vi samtidig utvikler et sterkt kollektiv. Da må vi hente prosenter innenfor topp kultur og trenings kvalitet, og bygge et sterkt samhold.

På feltet har vi trent på å standardisere basisferdigheter, fysikk og fotball bevegelser. Etter to gode treningsuker, der vi har opparbeidet oss et fysisk grunnlag, så tar vi neste steg i uke 3. Vi går mer inn i spill øvelser og har mer fokus på kamp relaterte treningsøkter.

Spillerne har lagt ned en meget god jobb på treningsfeltet. Treningene har vært gode. Vi har hatt gode spiller samtaler, signert spillere og er i rute til 2022.

Vi gleder oss til neste uke. Varmegrader, uten 1 meters avstand og masse spill på treningene. Det kommer til å gøy, hardt og utviklende.

Og husk; Det er kun tre uker til første treningskamp. Vi regner med at alle er motiverte for å bli tatt ut i den troppen, ønsker å prestere der, og være best mulig forberedt.

Annonse fra Eliteserien: