Nysigneringene senket Ottestad

Sarpsborg 08 slet før pause mot Ottestad, men Adele Thomassen sto fram. Etter pause var det duket for Stafne- og 08-show på Stadion.

Annonse:

Ut fra tabell og prestasjoner til nå, var det hos mange ventet å bli "lett match" for Sarpsborg 08 mot Ottestad, men gjestene fra Hedmark bet godt fra seg og sjokket periodevis sarpingene - spesielt før sidebytte.

For tross spillermessig overtak innledningsvis, var det Ottestad som tok ledelsen i det 14. minutt. Gjestene var imidlertid ikke lenge i paradis, for et par minutter senere satte nysignerte Adele Thomassen og Camilla Bønøgård opp en flott vegg før førstnevnte smalt bredsidet ballet i krysset - en flott scoring!

Vakker soloprestasjon

Kvarteret etter utligningen bølget det fram og tilbake. Ottestad var laget som skapte de største mulighetene i denne perioden, men så sto Thomassen fram - igjen. 30 meter fra mål så ungjenta opp, satt bredsida til og lappet kula i lengste som på den første scoringen. En vakker soloprestasjon mot et Ottestad-lag som poengmessig har slitt, men prestasjonsmessig har hatt en del stang ut.

Det man håpet skulle være en real vitamininnsprøytning for de blåhvite, fikk seg dog en kjapp knekk. På overtid av førsteomgang dundret Oda Brannstorph ballen i krysset. En ny, vakker scoring.

Pangåpning etter pause

Det kunne blitt en håpløs inngang til sidebytte, men det ble åpenbart brukt som motivasjon, for ut av startblokkene etter pause gikk Sarpsborg 08 aggressivt til verks.

En nydelig stikker fra Camilla Bønøgård tredde Julie Stafne fri. Angrepsspilleren bredsidet sikkert inn 3-2-scoringen i det 48. minutt, før samme duo nærmest kopierte prestasjonen et par minutter senere. I stedet for å gå rett på mål, dro Stafne her en finte i forkant. Resten var likt: Stikkeren, avslutningen i lengste og rytmen i angrepet. Vakkert til 4-2!

Den gode starten etter pause ga næring. 4-2 ble til 5-2 i det 54. minutt. Og igjen var det Julie Stafne som var sist på ballen. Plasseringen den samme. Tre scoringer på åtte minutter - et vaskeekte hattrick.

08 for alle pengene

Etter Stafne-hattricket handlet i grunn alt om Sarpsborg 08 som kontrollerte kampen fullstendig. To scoringer av Henriette Strand, det siste etter et vakkert angrep hvor Kaja Haartveit brettet ut spillet mot Stafne som prikket sin angrepsmakker, fastsatte sluttresultatet til 7-2.