Sarpsborg 08 vant byderbyet

Sarpsborg 08 vant hele 4-1 mot Fredrikstad torsdag kveld

Det var bydd inn til fest på Stadion og Sarpsborg 08 torsdag kveld og hjemmelaget leverte til forventingene foran sarpsborg publikummet!

Det skulle bare gå ett kvarter før hjemmelaget tok ledelsen ved scoring av Julie Stafne Gustad som skyter fra like utenfor seksten meteren. Bare fem minutter senere setter også Maja Martinsen den i nettet.  Gjestene skulle også få  det som ble bortelagets eneste scoring etter 25 minutters spill.  Sarpsborg 08 går til pause med en 4-1 ledelse.

I andre omgang kommer Sarpsborg 08 til flere gode sjanser uten å få utteling. Gjestene kommer til en god avsluting mot slutten av kampen men Miriam Sommerseth varter opp med en solid redning. Dermed ender kampen 4-1 og Sarpsborg 08 tar med seg 3 svært viktige poeng inn i de siste rundene av årets serie.