Sarpsborg 08 vant mot Hallingdal

Sarpsborg 08 vinner 0-8 borte mot Hallingdal

Lørdag spilte Sarpsborg 08s damelag den 7. serierunden i andre divisjon for kvinner borte mot Hallingdal. En kamp som ikke skulle by på særlig store utfordringer for Sarpsborg 08. Allerede etter 7 minutter sendte Julie Stafne damene i ledelsen og scoret igjen bare få minutter senere. Det skulle etter hvert stå hele 0-6 til pause.

Ett kvarter ute i andre omgang scorer Junette Handeslby sitt andre for sesongen, før Florentina Kuqi satte inn det åttende og siste målet 2 minutter før kamp slutt.  andre målscorere var også: Mia Marie Voltersvik og Johanne Kolstad.  Både Kuqi og Kolstad scoret sine første mål for klubben.

Disse fikk også sin debut i lørdagens kamp: Marie Arnesen og Kristine Strømnes.