Sarpsborg 08 vinner 5-4 over Sandefjord Kvinner

Sarpsborg 08s damelag vinner 5-4 over Sandefjord Kvinner i dagens treningskamp

Når damelaget endelig skulle få spille sin første kamp siden høsten 2019 var det Sandefjord og sists sesong vinner av 2. divisjon for kvinner som stod på motsatt banehalvdel

Etter ca. 20 minutters spill tar damene ledelsen. Det er ingen ringere enn Mia Marie Voltersvik som markerer at hun er tilbake i blått og hvitt med ett drømmetreff i fra 30 meter og sender damene opp i en 1-0 ledelse. Like etter reduserer Sandefjord og vi er like langt

En annen spiller som gjorde sin første opptreden i den blåhvite trøya, er Johanne Kolstad og hun markerte det med en scoring etter hjørnespark etter ca. 30 minutter.  Kolstad noterer seg for totalt 2 scoringer i kampen, da hun scorer sitt andre ca 10 minutter ut i andre omgang.

Etter hvert kom Sandefjord seg mer inn i kampen, de kom seg rundt på kantene og fikk lagt inn, noe som etter hvert gjorde at de lyktes med 3 mål på denne måten. Men mot slutten av kampen raknet det derimot for gjestene og Sarpsborg 08 spillerne Florentina Kuqi og Selma Johansen kunne enkelt sette inn 4-3 og til slutt 5-3.

Vi spiller en meget god kamp med tanke på at vi scorer fem mål, det er vi veldig fornøyd med og føler vi har veldig god kontroll til tider kan Hovedtrener Leif Tsolis fortelle. Videre forklarer Tsolis at han er fornøyd med strukturen og måten jentene jobber på, men etterlyser allikevel mer kynisme ute på banen. Selv om det skurret litt defensivt da det kom inn 4 mål, en av dem en straffe, så trekker Tsolis allikevel frem at dette er ett lag som kommer ut av kampen med god selvtillit og ser frem imot onsdagens kamp mot Ull/Kisa.

Damene spiller sin neste kamp førstkommende onsdag klokken 19:00. Det er da 1. runde i cupen og nevnte Ull/kisa kommer på besøk.