Sarpsborg 08 vinner mot Snøgg

Sarpsborg 08 vant hele 3-1 over Snøgg i den fjerde serierunden i 2 divisjon for kvinner søndag

Allerede etter ti minutter skulle damene ta ledelsen etter at Mia Marie Voltersvik får trukket seg litt inn i banen og skutt ballen inn ved nærmeste stolpe fra 20 meter. Kort tid etter fikk også Camilla Bønøgård muligheten å skyte fra distanse, men ballen gikk akkurat utenfor. Til tross for at Snøgg presset på så holder 1-0 ledelsen seg til pausen.

Stafne dobbel

Etter ca. en times spill får damene ett innkast hvor ballen til slutt lander hos Julie Stafne som sender ballen videre til Julia Arnesen som da legger igjen ballen til Stafne som dermed kommer alene med keeper og setter ballen enkelt i mål. Like etter skulle Snøgg få en redusering.

Det regnet til tider kraftig på stadion, men det skulle ikke sette en stopper for den fjerde seieren for sesongen. Ett Kvarter før slutt satte Stafne siste scoring for ettermiddagen etter en assist fra Camilla Bønøgård, og sitt syvende for sesongen. Damelaget vinner dermed 3-1 og har full uttelling etter halvspilt serie.

Caroline Bønøgård gjorde også comeback i kampen, mens Lill- Yvonne Kalsrud debuterte.