Seier i årets første treningskamp!

Sarpsborg 08 vant 3-1 mot Ull/Kisa i årets første treningskamp

Lørdag var det duket for årets første kamp for damelaget og det var Ull/Kisa som stod på motsatt banehalvdel. Kisa stilte opp på kort varsel da Ørn/Horten som var opprinnelig motstander måtte trekke seg på grunn av sykdom i troppen.

kampen mot Ull/kisa ble også første muligheten til å se både lagets nye hovedtrener Thomas Johnsen og jentene i aksjon.

to raske scoringer

Det skulle riktig nok ikke gå lang tid før kampens første scoring kom. Det tok nemlig bare 9 minutter før Ull/Kisa satte ballen i nettet etter en corner. Men etter kun 2 minutter skulle Sarpsborg 08 slå tilbake.

Julia Charlotte Arnesen spilte igjennom Florentina Kuqi som satte 1-1.

Nevnte Arnesen nøyde seg ikke med bare en assist, etter 38 minutter legger hun inn enn ball som kaptein Guro Svendsen setter rett i nettet og dermed i ledelse.

Den første omgangen var preget av ett stresset Sarpsborg 08 lag men som til tider vartet opp med meget god fotball.

3 mål poeng

I 2. omgang skulle vi få se ett mer fokusert og mindre stresset Sarpsborg 08. Og en som ikke var ferdig for dagen var Julia Charlotte Arnesen. Etter 58 minutter setter hun 3-1 målet og med det noterte hun seg for 3 målpoeng i dagens kamp.

Utover det ene målet kom aldri Ull/Kisa helt til de største sjansene igjen og det ble med det en komfortabel seier for vårt damelag.

Debutanter

Det har også i løpet av vinteren kommet nye spillere inn porten på stadion og flere av de debuterte denne lørdagen. Blant disse finner vi Linnea Orud, Linnea Molstadkroken og Isabel Røhme.

To av våre hospitanter fikk også prøvd seg i løpet av kampen. Det var Matilde Olsen og Anne Sofie Johansen som fikk innhopp og som leverte varene bak i forsvaret.