Sikret kvalikplassen etter seier mot Kolbotn

Sarpsborg 08 sikret tirsdag kveld den viktige kvalikplassen!

Annonse:

Det var kanskje gjestene som styrte spillet tirsdag når Kolbotn 2 gjestet Sarpsborg stadion, men mot ett godt organisert 08 lag ble det vanskelig å komme helt til de store sjansene for gjestene. Isteden var det heller ett hardt arbeidene Sarpsborg 08 som skulle ta ledelsen etter scoring fra førti meter, signert Julie Stafne.

Gjestene skulle allikevel få en sjanse på dødball like før pause som ble slått inn mot bakre stople og dermed stod det 1-1 etter 45 minutter.  Det var også en dødball som til som skulle avgjøre kampen etter 54 minutter. Florentina Kuqi header ballen inn og blir dermed også matchvinner for 08s damelag!