Speight: - Håper det løsner etter ferien

Sarpsborg 08-jentenes Mike Speight oppsummerer første halvdel av sesongen.

- Vi har hatt en spennende start på sesongen med nytt rekruttlag og en stall på totalt 30 spillere, sier treneren.

- Dessverre har vi slitt med flere langtidsskader og sykdom. Nå begynner flere av de de gjelder å komme på beina igjen, så det er bra, utdyper han.

Imponert av ungjentene

Med skader på sentrale spillere, har dog flere nye, unge jenter fått sjansen.

- De har klart seg bra. Vi trenger selvfølgelig de etablerte 2. divisjonsspillerne på plass, men vi må takke for den kjempeinnsatsen de unge jentene har vist, sier Speight.

Engelskmannen mener at laget rent sportslig har stagnert, samtidig som det har vært utvikling hos de yngre jentene og om man ser det store bildet.

Vil klatre litt

- Vi håper det skal løsne etter ferien. Vi håper å kunne stille et fullt mannskap uten skader fra høsten. Førstelaget ligger på 5.-6. plass i 2. divisjon. Det er en god prestasjon ut fra forutsetningene, mens rekruttlaget ligger på 3. plass, kun tre poeng bak Drøbak som leder.

Om det kommer noen nye spillere inn eller ikke, er foreløpig usikkert. Julie Stafne har dog skrevet under for toppserieklubben Stabæk.

- Vi jobber med å forsterke helheten. Vi søker etter nye spillere, spørsmålet er om de vil være tilgjengelig for oss, sier Speight.

Annonse fra Eliteserien: