Storseier borte mot Lillehammer

Sarpsborg 08 vant 0-10 borte mot Lillehammer mandag kveld og en drømmedebut for Vilde Gullhaug Birkeli

Det ble en enkel kamp for Sarpsborg 08 borte mot Lillehammer mandag kveld.

Det skulle også bli en strålende debut for nysigneringen Vilde Gullhaug Birkeli som scoret allerede etter det første spiller minuttet. Bare minutter senere satte 0-2. Sarpsborg 08 gikk til pause med en 0-5-ledelse.

Det som etter hvert ble en målfest fortsatte i andreomgang da Sarpsborg 08 fortsatte det høye presset og Lillehammer klarte ikke å stå i mot. Dermed ender kampen 0-10 til de blåhvite etter blant annet to mål fra Julie Stafne Gustad.