Strand på prøvespill i England

Etter gode prestasjoner for Sarpsborg 08 sitt damelag ønsket Sheffield United å invitere Henriette Strand på prøvespill i England.

Annonse:

Prøvespillet foregikk på Sheffield United sitt akademi forrige uke og Henriette har tatt med seg mye i bagasjen hjem til Sarpsborg.

 - Anlegget er veldig bra og opplegget er veldig profesjonelt. For min egen del var det gøy å få referanser i forhold til hvor jeg står hen. Man lærer mye av å trene på et slikt nivå og tempoet var veldig høyt.

Hovedtrener for damelaget, Mike Speight forteller at spissen har fortjent en slik mulighet gjennom mye hardt arbeid.

- Henriette har jobbet hardt i treningshverdagen og over tid bevist at hun er en meget god fotballspiller. Hun har en god fysikk, er sterk feilvendt og gjør en viktig jobb som førsteforsvarer. I tillegg er hun giftig foran mål.

Dette viser også at Sarpsborg 08 sine damer jobber godt etter at Julie Stafne og Julia Arnesen signerte for henholdsvis Stabæk og Røa i Toppserien ifjor.

- De som jobber hardt får muligheten til å ta steget videre. Det er viktig for oss at spillerne våre får muligheten til nettopp dette, sier Mike Speight.

Tilbakemeldingene fra Sheffield United har også vært gode etter oppholdet. Signalene har vært at de ønsker spissen tilbake på enda et opphold når tidspunktet er riktig for alle parter.

Damelaget spiller treningskamp førstkommende søndag mot Lillestrøm 2 på Sarpsborg Stadion kl.13:00, hvor du blant annet kan se Henriette i aksjon.

 

 

Annonse fra Eliteserien: