Tap mot Vålerenga

Det var gjestene som stakk av med alle poengene i gårsdagens kamp mellom Sarpsborg 08 og Vålerenga

Til tross for iherdig innsats og til tider overkjøring mot ett sterkt Vålerenga så var det gjestene som til slutt tok med seg alle poengene når lagene møttes til dyst på Sarpsborg stadion mandag kveld.

I første omgang går det litt frem og tilbake mellom lagene, men det er Sarpsborg 08 som skal komme til de største sjansene. Til tross for flere gode sjanser utover omgangen klarer ikke 08 damene å sette kula i nettet. Gjestene tok ledelse 0-1 etter 19 minutter, etter å ha utnyttet feil i forsvaret til Sarpsborg 08.

I andre omgang får man se ett mye mer offensivt 08. Hjemmelaget kjører til tider over Vålerenga og kom nok en gang til flere gode muligheter uten å få uttelingen for forsøkene sine. Ei kom heller Vålerenga til de aller største sjansene og dermed ender kampen 0-1 til gjestene i en kamp der Sarpsborg 08 virkelig viser at de kan hamle opp med de aller beste i divisjonen.