Tidenes toppscorer for damene forlenger

Til nå har hun spilt 66 kamper og scoret hele 54 mål, nå er Julie Stafne klar for ett nytt år i Sarpsborg 08

Annonse:

Julie Stafne er ingen hvem som helst i Sarpsborg 08, hun er nemlig tidenes toppscorer på damelaget med sine 54 mål. Nå er altså Stafne klar for det som blir den åttende sesongen i Sarpsborg drakta.  

Har alltid vært en drøm

Situasjonen med studier gjorde valget enkelt for Stafne. Det passet best med Sarpsborg 08 også i 2021. Samtidig så legger hun ikke skjul på drømmen og ambisjonene sine med å spille for Sarpsborg

-Har alltid vært en drøm å rykke opp med Sarpsborg 08

For å få til dette så er det klart at Stafne med sin målteft blir viktig og derav hennes eget mål for året. Hun kan fortelle at målet er å bidra med nok mål og ikke minst målgivende pasninger slik at de blå/hvite kommer seirende ut av kampene.

Rart år

Med pandemien som herjer i verden har ikke de eldste fotballspillerne i laget fått hverken trent så mye som ønsket eller ei spilt kamper. Stafne trekker frem at det skal bli godt å endelig skulle komme i gang igjen etter hvert, da det har vært ett rart år uten de tiltenkte fotballøktene.

-Det å skulle komme tilbake til en hverdag med fotballtreninger og kamper hver uke, ser jeg frem til! Forteller en bestemt Stafne.

Det er et mål vi ønsker å strekke oss etter

Med drømmen om opprykk så er det klart at Stafne blir en bidragsyter med sine mål og assists som kan hjelpe damelaget til å ta det neste steget. Stafne sier at det gjenstår litt å se hvordan laget ligger an i forhold til ett opprykk.

-Tenker at det er et mål vi ønsker å strekke oss etter. Forteller Stafne om målet om ett eventuelt opprykk i 2021.

Selv med ambisjoner om opprykk, så gledes det nok mest til at man får spilt kamper og får en mer normal treningshverdag enn hva man har i året som gikk. Men det er allikevel ingen tvil, når det en dag sparkes i gang, da blir Stafne en viktig spiller for damene i kampen om opprykk.

Annonse fra Eliteserien: