Tok seieren i siste minutt mot Høybråten

Sarpsborg 08 damer dro med seg tre poeng fra Høybråten og Stovner søndag ettermiddag

Kampen begynte med et Sarpsborg lag som hadde mye ball og fikk sin første mulighet tidlig i kampen. Marie Louise hadde en avslutning etter kun 14 minutter som ble reddet på streken, og Andrea Jensen var milimetre ifra å sette inn 0-1 kun få minutter etterpå. Utover første omgang slet bortelaget med å holde trykket oppe og det ebbet ut i 0-0 til pause.

Etter hvilen var det jevnt med få muligheter for begge lag, i tillegg til mye balltap. Bortelaget gjorde også ett par bytter for å kunne endre kampbildet utenom at det hjalp nevneverdig. Likevel skulle bortelaget få med seg tre poeng hjem i det siste spilleminutt. Kaja Haartveit dunket til fra venstresiden og la den i motsatt kryss, og bortelaget kunne juble for seier.

Det betyr at Sarpsborg 08 nå er 8 poeng fra toppen av tabellen med 8 kamper igjen å spille!