Tomine Bekke Berger forlenger med Sarpsborg 08

Tomine Bekke Berger har forlenget sin periode hos Sarpsborg 08 og damene

Annonse:

Til nå har Tomine vunnet både Obos Cup og 3. divisjon, nå tar hun sikte på å gå til topps også i 2. divisjon når hun nå altså har forlenget med Sarpsborg 08 og damene. Tomine debuterte på A laget allerede i 2019 og fikk 21 kamper i 2. divisjon.  Hun legger til at fra hun kom så har det vært veldig bra og lærerikt å være i Sarpsborg 08, samtidig som hun trives veldig godt i klubben.

Blør for drakta

Tomine legger ikke skjul på at hun hele tiden ser etter muligheter for å utvikle seg som spiller. Drømmen og troen er et opprykk til 1. divisjon. Når Tomine blir bedt om å trekke frem sine styrker som spiller så er hun klar på at hun er en hardt arbeidene og målbevisst spiller.

-Jeg ser andre og blør for drakta!

Den lagfølelsen glemmer jeg aldri

Det har gått over ett år siden sist det ble spilt en seriekamp i 2. divisjon og Tomine legger ikke skjul på at hun gleder seg til serien forhåpentligvis kommer i gang. Jeg har savnet å spille kamper og trene med jentene, trekker Tomine frem.

I den anledning trekker hun frem også sitt høydepunkt i Sarpsborg 08 drakta til nå. Tomine legger ikke skjul på at det har vært mye gøy og jevne kamper. Men det er allikevel en kamp som stikker seg ut mer enn andre.

-Høydepunktet må nok være seieren over Vålerenga borte, der vi scoret på slutten av kampen. Den lagfølelsen glemmer jeg aldri.

Med nye lagvenninner, nytt trenerteam og etter hvert en ny sesong, gleder Tomine seg. Hun har troen på at det blir en meget god sesong Sarpsborg 08 og damene i 2021.  

Annonse fra Eliteserien: