Tre på rad for damelaget

Sarpsborg 08 revansjerte cuptapet da de slo Høybråten 1-0 på Stadion.

Annonse:

Sarpejentene gikk ut fra start i et forrykende tempo og radet opp flere gode sjanser de første 20-25 minuttene. Dessverre ble det uten uttelling der både Henriette Strand, Camilla Bønøgård med flere hadde muligheter til å sende de blåhvite opp i ledelsen.

Der Sarpsborg 08 tapte 0-4 for nettopp Høybråten i cupens første runde, var det et helt annet kampbilde på Stadion lørdag ettermiddag. Høybråten kom imidlertid mer med i spillet fra halvtimen av og ut det siste kvarteret av første omgang, men sett bort fra en brukbar mulighet, var det lite å skrive hjem om for gjestene.

I det 40. minutt fikk Kaja Haartveit en stor mulighet til å sende Sarpsborg foran før sidebytte, men lobben mange trodde gikk i mål, endte dessverre like utenfor. 

0-0 var pauseresultatet.

I det 65. minutt fikk Sarpsborg 08 som fortjent. Det var kanskje ikke den klareste sjansen i utgangspunktet, men avslutningen fra Caroline Bønøgård fikk en lei skru for keeper som gjorde at kula snek seg inn i lengste kryss. 

De siste 20-25 minuttene hadde Sarpsborg 08 to-tre gode muligheter til å doble, dog uten å lykkes. Det hadde imidlertid lite å si da heller ikke Høybråten klarte å score. Sarpsborg 08 vant kampen 1-0 og tok med det sin tredje strake seier.

Sarpsborg 08s lagoppstilling:
Anna Barlund - Junette Handelsby, Jovana Trninic, Mathilde Pedersen, Marielouise Schmitt Gran - Camilla Bønøgård, Guro Svendsen, Kaja Aasly Haartveit - Caroline Bønøgård, Henriette Strand, Andrea Jensen

Spilte også: Hannah Hosseini, Tomine Berger

Annonse fra Eliteserien: