Tungt tap i pre-kvaliken

Sarpsborg 08-damene tapte 2-1 hjemme mot Frigg.

Kampen startet imidlertid på beste vis da Julia Arnesen sendte Sarpsborg 08 opp i ledelsen allerede før ti minutter var spilt. Etter et flott angrep fikk Arnesen ballen til høyre i 16-meteren. Sarpsborg 08s midtbanespiller hamret til og smalt ballen inn i nettmaskene.

Sarpsborg 08 var gode i denne perioden av kampen og skapte et par halvsjanser til - dog uten uttelling.

Uttelling skulle det bli for gjestende Frigg. Kaja Bjørkvold var våkent på plass og utnyttet trøbbel i Sarpsborg 08-forsvaret. Fra få meter satte angrepsspilleren ballen sikkert i mål.

Samme Bjørkvold sendte Frigg i ledelsen på overtid i 1. omgang etter et fint angrep. 1-2 var pauseresultatet i en omgang Sarpsborg 08 startet best, men Frigg tok over mer og mer i.

Etter sidebytte spilte gjestene fra Oslo smart. De holdt mye på ballen og gjorde det vanskelig for Sarpsborg 08 å skape det helt store. Det ble med nesten-sjanser og Frigg vant kampen 1-2.

Sarpsborg 08 møter Odd i den andre pre-kvalikkampen. Oppgjøret spilles 20. oktober i Skien.

De to beste lagene i gruppa går videre til avgjørende kvalifiseringsspill.