tungt tap mot 0dd

Det ble 0 poeng hjemme på stadion mot Odd

-Sånn som kampen utvikla seg og vi scorte og de scorer 1-2 målet på overtid så er det veldig surt, sier Mia Marie Voltersvik etter kampen mot Odd.

Det var gjestene som hadde ballen mest men ett lavt liggende Sarpsborg 08 lag klarte allikevel å ta ledelsen etter at Maren Grønning Thorsø satte ballen i nettet etter 36 minutter.

Til tross for noen enkle balltap så mener Voltersvik at det skapes mye bra når man først finner hverandre.

-Når vi først finner hverandre og spiller fotball så syntes jeg vi skaper mye bra sier hun.

Grunnen til at det ikke blir poeng idag forklarer den rutinerte midtbanespilleren med at laget blir hengende litt i tråene når det dro seg mot fulltid men skryter allikevel av innsatsen som blir lagt ned på banen. Odd tar nemlig ledelsen etter en dødball like før fulltid.

-Vi holdt ikke helt inn men jeg syntes det er 100% innsats hele veien og så er det synd at vi får det målet i ræva noen minutter på overtid og ikke får med oss det ene poenget som vi sårt kunne trengt, mener hun.

Nå ser damelaget frem mot neste kamp som er mot LSK 2 borte.

-Vi tar med oss den kampen her selv om det er en veldig defensiv kamp og så tenker jeg ikke at det blir neste gang. Men tar vi med oss det defensive, så kommer det offensive etterhvert, avslutter hun.