Uavgjort for damelaget mot Vålerenga

Det endte med uavgjort for damelaget i første hjemmekamp etter ferien

Damelaget hadde heng på toppen av tabellen før hjemmekampen mot Vålerenga 2 og det ble en viktig kamp for damene.

Første omgang startet jevnspilt med et par muligheter til begge lag. Kaja Haartveit hadde hjemmelagets beste mulighet med et godt skudd som bortelagets keeper mesterlig reddet. Det skulle likevel ikke ende målløst til pause da Vålerenga fikk en corner som gikk rett i mål før siste spilleminutt. Dermed gikk lagene til pause på 0-1.

Damene gikk ut i andre omgang med en annen intensitet, noe de også skulle få betalt for. Hjemmelaget ble tildelt straffespark etter 55 minutter, men som kaptein Camilla Bønøgård satte i stolpen og ut. Sarpsborg fortsatte å kjøre matchen da Julie Stafne mottok ballen på kanten av 16 meteren, satte fart og banket ballen i motstatt hjørnet noe som gjorde at det stod 1-1. Hjemmelaget fortsatte og presse for vinnermålet, men det skulle ikke komme selv med et rødt kort til Vålerenga.

Det endte derfor uavgjort og et poeng til hvert av lagene.

Neste kamp for Sarpsborg 08 damer er borte mot Høybråten/Stovner den 18.august.